Gå til hoved-indhold

Danmark i balance

Tirsdag den 1. november skal vi til stemmeurnerne. Jeg er ny kandidat og vil gerne være dit lokale medlem af Folketinget.

Et af de punkter, der er særligt vigtig for mig i arbejdet på Christiansborg vil være at arbejde for et Danmark i balance. Vi er et lille land, og vi skal sørge for, at forskellene ikke bliver for store. I det arbejde er der mange ting, man kan gøre. Det er godt, at der er etableret nærpolitistationer eksempelvis.

Vi skal også sørge for, at sundheden er tæt på. Derudover er det vigtigt, at der også er muligheder for at tage en videregående uddannelse udenfor de store byer. Det arbejde er i gang, og det vil jeg gerne fortsætte. Over de næste år er det nogle små årgange, der skal ind på ungdomsuddannelserne. Det kan betyde et lavt optag på ungdomsuddannelserne i eksempelvis Grindsted, Vejen og Tønder. Det vil være helt afgørende for mig, at vi fortsat holder hånden under disse, da det er vigtigt, at man også kan tage en ungdomsuddannelse, og herunder erhvervsuddannelser, rundt i hele Sydjylland.

Jeg bor i Grindsted og ved, hvad der rører sig i vores område. Jeg vil være din lokale stemme på Christiansborg.