Gå til hoved-indhold

Stem på dit lokale talerør!

Af
Anni Matthiesen (V)
Kris Jensen Skriver (S)

Vi har et fælles budskab her i valgkampen: stem lokalt. Og hvorfor så det? Svaret er ret enkelt.
Fordi man dermed får et lokalt talerør, som man kan gå til med spørgsmål og bekymringer, som folketingsmedlemmet så kan bringe videre til Christiansborg.

Det kan godt være vi kommer fra hver vores politiske fløj, og selvfølgelig er der ting vi er uenige i. Sådan skal det være. Det er sådan politik er. Vi er konkurrenter. Men vi er også allierede, for der er mange ting vi er fælles om at mene.

Vi er begge bosiddende i den kreds, vi stiller op i. Dermed har vi en finger på pulsen, og når vi har fri er vi en del af den hverdag, I vælgere møder. Vi mener begge det er helt afgørende at være i tæt dialog med borgere, virksomheder, skoler, foreninger, institutioner i Syd- og Sønderjylland – og man skal let kunne komme i kontakt med os.

Vi ved hvad det vil sige at være bosat uden for en større by. Vi ved at det er fuldkommen afgørende at sikre vækst og udvikling i hele landet og at der ikke kun vedtages politik som gavner de største byer. Vi ved hvor vigtigt et stærkt lokalt foreningsliv er. Bliver vi valgt til Folketinget vil vi kæmpe for vores politik på landsplan men med afsæt i vores lokalområde.

Vi håber, at vi begge bliver valgt ind i Folketinget, så vores område har to stærke talerør på Christiansborg. At have et lokalt valgt medlem på hver side af den politiske midte er vigtigt, for det giver mulighed for, at man kan påvirke i hver sin lejr.

Så hvis du er blå, så håber vi at du vil stemmer personligt på Anni. Hvis du er rød, så håber vi at du vil stemme på Kris. På den måde sikrer vi nemlig at Sydjylland og vores egn er stærkt repræsenteret på Christiansborg.